Barion Pixel

Hogyan hozd létre a feliratkozó folyamatodat FB

Segítek neked kiépíteni egy automatizált folyamatot, amivel könnyedén szerzel feliratkozókat, és értékes tartalmakat adsz nekik akár heteken át.

39 900 Ft

Bárhonnan, online végezhető!

Sehova sem kell elutaznod a tanulás végett. Kényelmesen, a saját otthonodban tanulhatsz, saját időbeosztásod szerint, saját tempódban.

Részletfizetési lehetőség!

A nagyobb tanfolyamok árát fizetheted részletekben is, így nem terheli meg a pénztárcádat.

Folyamatos csatlakozás!

Vásárlás után azonnal hozzáférsz saját tanulói felületeden a tanfolyamhoz. Nincs határidő, akkor és annyiszor nézed a tanfolyamokat, amikor csak akarod.

A tanfolyam leírása

Ebben a videósorozatban felépítjük a teljes feliratkozó folyamatot a csali feltöltésétől egészen a hírlevelek beállításáig. Ha szeretnél azonnal használható folyamatot készíteni, akkor ez neked való!

Megmutatom, hova és hogyan töltsd fel az ingyenes csali termékedet, amelyet később le tudnak tölteni a hírleveledre feliratkozók, és hogyan készíthetsz róla egy igazán csalogató modellképet is.

Együtt elkészítjük a MailerLite oldalon a feliratkozó és köszönő űrlapot, amit be tudsz tölteni a weboldaladba. Mutatok pár apró trükköt is, amellyel igazán testre tudod szabni őket, és teljesen a weboldalad arculatához fognak igazodni.

Megmutatom neked, hogyan hozz létre a feliratkozáshoz egyedülálló oldalt a weboldaladon, illetve kapsz egy előre elkészített feliratkozó oldal sablont is, amely alapján te is el tudod készíteni a sajátodat.

Végül pedig együtt létrehozzuk az automatizált email sorozatot, amelyet a látogatóid megkapnak, ha feliratkoznak hozzád.

 • Tananyag:

  4 multimédiás lecke

 • Videós anyag:

  30 perc

 • Szükséges idő:

  1 nap

 • Szint:

  középhaladó

 • Előfeltétel:

  MailerLite ismerete

 • Hozzáférés:

  örök hozzáférés

 • Támogatás:

  1 év

Bónuszok, amiket azonnal megkapsz

100 hírlevél ötlet

100 ötlet, amellyel biztosan lenyűgözöd olvasóidat

köztük speciális ötletek 7 különböző szolgáltatásra:

 • webáruház tulajdonosoknak
 • edzőtermeknek, személyi edzőknek
 • éttermeknek, kávézóknak
 • utazási irodáknak és ügynökségeknek
 • egészségügyi szakembereknek
 • ügyvédi irodáknak
 • ingatlanügynököknek
Értéke: 12 900 Ft

Feliratkozó oldal sablon

Hiába van meg a tökéletes csalid, azt valahogyan a látogatók tudtára is kell hozni. Ehhez szükséged lesz egy jól felépített feliratkozó oldalra. Nincs ötleted, hogyan nézzen ki a feliratkozó oldal? Segítek neked, hogyan építsd fel.

Értéke: 15 900 Ft

Köszönő oldal sablon

Azért, hogy ne csak egy egyszerű „Köszönöm, hogy feliratkoztál” szöveg jelenjen meg a feliratkozás után, hanem igényes és profi oldalt lásson a feliratkozó, amellyel még inkább erősítjük az elköteleződést feléd.

Értéke: 8 900 Ft

Zárt Facebook csoport

A tanfolyam mellett mindenkinek segítek személyesen a zárt facebook csoportban, hogy a leckéket maximálisan fel tudd dolgozni.

Értéke: 150 000 Ft
Mailerlite woocommerce

Kinek szól ez a tanfolyam?

Ha már ismered és használod a MailerLite rendszert, de túl macerásnak gondolod beépíteni a weboldaladba a feliratkozó oldalt vagy űrlapot, bár érzel hozzá affinitást, hogy magad készítsd el. Ha még nem mersz hozzákezdeni, mert nem tudod biztosan a lépéseket, akkor ezzel a minikurzussal létre tudod hozni, és végre értékes tartalmakat tudsz a feliratkozóidnak adni,  miközben az email listád is növekedni fog.

Miért válasszam ezt?

user-experience

Azonnal hasznosítható tudás

Amit ma megtanulsz, azt azonnal be is állíthatod, nem hagyom, hogy vesztegesd az idődet.

video

Könnyen érthető videók

A videók egyenként maximum 5 percesek. A videókban lépésről lépésre vezetlek végig a MailerLite és az egész folyamatod beállításain.

leirasok

Írásos anyag

A videókon bemutatott tananyagot írott formában is megkapod, hogy bármikor gyorsan utána tudj nézni egy-egy beállításnak.

tudaster

Dizájn

Nem csak a technikai beállításokat, hanem azt is megtanítom, hogy hogyan készíts szép, a brandingedhez illő emaileket vagy landing oldalakat. A következetes megjelenés pedig a feliratkozóid bizalmát is egyre inkább mélyíti.

safety

Folyamatos támogatás tőlem

A tanfolyam mellett mindenkinek segítek személyesen a zárt Facebook csoportban, hogy a leckéket maximálisan fel tudd dolgozni.

growth

Örökös hozzáférés

Ha egyszer megvásároltad, mindig a tied marad, sőt az összes későbbi frissítés és új videó, gyakorlófájl is elérhető lesz számodra – anélkül, hogy bármit fizetned kellene érte.

Lehet ezek a kérdések felmerültek benned is

Hol tudok hozzáférni a leckékhez?

A leckéket bármikor elkezdheted. A felhasználói fiókod automatikusan elkészül, és a tanfolyam díjának beérkezését követően azonnal hozzáférsz a leckékhez.

Hogyan épülnek fel a leckék?

A leckék egymásra épülnek, de olyan sorrendben dolgozod fel, ahogy neked jó. Ha az alapoktól szeretnéd felépíteni a tudásod, akkor a leckék sorrendjében érdemes azokat feldolgozni.

Hogyan tudok fizetni?

A bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül történik, a Barion saját felületére kerülsz átirányításra. Lehetőséged van banki utalással is fizetni a tanfolyamok díját. Ez esetben emailben kapod meg az utaláshoz szükséges adatokat.

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásom Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik.

Meddig van hozzáférésem a tananyagokhoz és meddig kapok támogatást?

A megvásárolt tananyagokhoz örökös hozzáférést kapsz. Ha a leckékkel kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy elakadsz, csatlakozz a tanfolyamhoz tartozó Facebook csoporthoz, ahol személyesen én segítek.

Milyen előképzettség szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez?

Az átfogó MailerLite tanfolyamokhoz nem szükséges semmilyen előképzettség. Ha még sosem használtál bármilyen hírlevélküldő rendszert, akkor is meg tudod tanulni. Az egyes résztanfolyamokhoz szükséges, hogy tudd használni a MailerLite rendszert, hiszen arra épülnek.

Milyen eszközök szükségesek a tanfolyamok elvégzéséhez?

A leckékben lévő videókhoz és szöveges anyagokhoz elegendő a mobilod vagy akár a tableted is. Viszont a MailerLite használatához javaslom az asztali gépet vagy laptopot. A tanfolyamokban tanultak gyakorlatba ültetéséhez szükséged lesz a MailerLite rendszerre. Regisztrálnod szükséges, de 1 000 feliratkozóig elegendő az ingyenes csomagot használnod. Természetesen előfizethetsz nagyobb csomagra is. A díjakat ezen az oldalon találod.

Milyen szinten kell tudnom angolul?

A leckék magyar nyelvűek, a videókon is magyarul mutatom be a tananyagokat. A MailerLite rendszer ugyan angol nyelvű, de a tanfolyam anyagából könnyen megtanulhatod használatát.

Hogyan működik a garancia?

Biztos vagyok abban, hogy 30 nap alatt el tudod kezdeni építeni az e-mail listádat, ezért 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha pontról pontra alkalmazod a nálam tanultakat, és mégsem sikerül elkezdeni, visszafizetem a teljes tandíjat. A díjat az általad igénybe vett fizetési móddal megegyező módon térítjük vissza, melynek átfutási ideje maximum 10 nap. A visszatérítéssel együtt megszűnik a felhasználói fiókod és a Facebook csoport tagságod is.

A garancia nem vonatkozik arra, ha neked megváltozik az élethelyzeted, és inkább mást vennél a pénzeden, vagy nem a vállalkozásod fejlesztése lesz a prioritás.

Akkor sem érvényesíthető a garancia, ha nem volt időd foglalkozni a feladatokkal és az anyagokkal. Én mindent megteszek, hogy sínen tartsalak, de tanulni és csinálni helyetted nem tudom.

Van még kérdésed?

Ha nem tudod, hogy neked valók a tanfolyamok, vagy nem találtad meg a kérdésedre a választ, írj nekem és 2 napon belül válaszolok!

  * kötelező mező