Barion Pixel

Molnár Erika vagyok

MailerLite expert, webdesigner, WordPress fejlesztő, a síelés szerelmese

Hadd találjam ki… Nem vagy megelégedve a hírlevélküldő rendszereddel! Rátaláltál a MailerLite-ra, de nem tudod hogyan kezdj neki… “Biztosan jó lesz ez nekem?”

Jó helyen jársz!

Örülök, hogy találkozunk!

Rólam

Webdesignerként 2020. óta készítek weboldalakat. Az évek során rá kellett jönnöm, hogy az email marketing még él és virul. Amikor pedig pár órára (tehát csak pár órára) leállt a Facebook és Instagram, akkor döbbentem rá, hogy mennyire nagy szükség is van rá.

Hiszen a közösségi médiában csak bérlők vagyunk, a “tulaj” bármikor azt mondhatja, hogy bezár a bazár.

Ezért én magam is elkezdtem építeni az email marketingemet. A MailerLite mellett döntöttem.

Azóta nagyon sok ügyfelemnek integráltam a weboldalára, segítettem nekik az elindulásban, hírlevél készítésben, automatizálásban. Mivel webfejlesztőként nem ismeretlen számomra a HTML nyelv sem, ezért ha kell, én magam be tudom illeszteni a MailerLite kódjait a weboldalba. Nagyon tech agyam van 🙂 Szeretem ezt a rendszert, és már a MailerLite által is hivatalosan elismert MailerLite expert vagyok.

Szeretném Veled is megismertetni ezt rendszert, hogy magabiztosan tudd használni, és így a vállalkozásod is fejlődni tudjon!

Miért MailerLite?

Rengeteg e-mail marketing eszközt teszteltem és kipróbáltam. Számomra egy jó hírlevél küldő rendszer lehetővé teszi, hogy én tervezzem meg a hírlevelek designját, miközben megkönnyíti az életemet olyan egyszerű funkciókkal, mint az emailek automatizálása és szegmentálása. Az rendszernek mindenképpen rendelkeznie kell az összes funkcióval, amire szükségem van, és mindenekelőtt a legfontosabb, hogy megfizethető legyen.

Mindezeket és még többet is megtaláltam a MailerLite-ban.

  • Kellően áttekinthető
  • Kellően rugalmas
  • Egyszerű, de mégis komplex
  • Könnyen átlátható

Ez a rendszer a kezdő felhasználóknak is tökéletes. De azoknak is ajánlom, akiknek már nagy a feliratkozó táboruk.

Hogyan tudok neked segíteni?

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segíteni tudjak az email marketinged elindulásában, fejlődésében. A MailerLite használatát mutatom meg neked, hogy lásd mennyire könnyen és egyszerűen lehet létrehozni email automatizmusokat, amelyekkel sok időt spórolsz magadnak. Több időd lesz a családodra, vagy a vállalkozásodra.

Megmutatom, hogyan használd magabiztosan. Mindeközben fogom a kezed, és ha elakadtál, segítek. Nem egyedül kell minden információt összeszedned az interneten lévő videókból, leírásokból, hanem megadok neked mindent egy helyen.

MailerLite oktatás
a_b tesztelés

Miért válaszd az én MailerLite tanfolyamomat?

  1. MailerLite expertként én is ezt használom a saját vállalkozásomban, ismerem a rendszert.
  2. Több weboldalba is bekötöttem már, ismerem szinte az összes megoldási lehetőséget.
  3. Webdesignerként értek a jó email design kialakításához, megmutatom neked, hogyan készíts olyan emailt, amit szeretni fognak a feliratkozóid.
  4. Segíteni tudok a landing oldalad kialakításában, hiszen weboldal készítés során több féle felépítéssel is dolgoztam már.
  5. Ha különleges megoldásokra van szükséged, egyéni konzultáción átbeszélhetjük.

Ha szeretnéd megtanulni a MailerLite hírlevélküldő rendszer használatát magabiztosan, akkor jelentkezz a tanfolyamok egyikére!

Jelentkezem