Barion Pixel

10 egyszerű módszer az e-mail marketinged fejlesztésére

10 egyszerű módszer az e-mail marketinged fejlesztésére

10 modszer mockup

Kész vagy arra, hogy megtanuld a titkokat, amelyek segítenek a sikeres e-mail marketing stratégia kialakításában? Iratkozz fel most, és töltsd le az ingyenes e-bookot, amiben megtalálsz mindent, amire szükséged lehet az e-mail kampányok javításához!

Mutatok neked 10 módszert arra, hogyan tudod még jobban fejleszteni az e-mail marketingedet, hogyan nyitják meg nagyobb eséllyel a feliratkozók a hírleveleidet.

The form you have selected does not exist.

Molnár Erika vagyok MailerLite szakértő, webdesigner

Webdesignerként 2020. óta készítek weboldalakat, és még mindig azt mondom IMÁDOM! Pontosan látom, hogy milyen fontos, hogy ne csak egy szép weboldalad legyen, hanem hogy az oldal folyamatosan hozza az érdeklődőket. Ehhez pedig elengedhetetlen egy jó hírlevélküldő rendszer.

Vállalkozóként nagyon jól tudom, milyen helyzetben vagy. Tudom milyen frusztráló a gondolat, hogy valami újat kell megtanulnod, ami szükséges a vállalkozásod fejlődéséhez. És még rosszabb az a gondolat, hogy fogalmad sincs honnan nézz utána, vagy éppenséggel tudod, de száz helyről tudod összeszedni.

Alig várom, hogy megismerhesselek Téged és a vállalkozásod, és segíthessek elsajátítani az email lista használatát, kiépítését.

MEra_small

10 egyszerű módszer az e-mail marketinged fejlesztésére

Töltsd le és azonnal hozzáférhetsz a 10 módszerhez!!!

The form you have selected does not exist.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013