Barion Pixel

MailerLite hírlevélküldő rendszer A-Z kampány

Legolcsóbb: 52 400 Ft / hó x 2

Magabiztosan fogod tudni használni a MailerLite hírelvélküldő rendszert. Készíts hírleveleket, landing oldalakat, pop-upokat, weboldalakat, automatizálásokat – mindezt kódolás nélkül!

Cikkszám: N/A Kategória:

Bárhonnan, online végezhető!

Sehova sem kell elutaznod a tanulás végett. Kényelmesen, a saját otthonodban tanulhatsz, saját időbeosztásod szerint, saját tempódban.

Részletfizetési lehetőség!

A nagyobb tanfolyamok árát fizetheted részletekben is, így nem terheli meg a pénztárcádat.

Folyamatos csatlakozás!

Vásárlás után azonnal hozzáférsz saját tanulói felületeden a tanfolyamhoz. Nincs határidő, akkor és annyiszor nézed a tanfolyamokat, amikor csak akarod.

A tanfolyam leírása

A MailerLite egy hírlevélküldő rendszer, amely megkönnyíti az email marketing kampányok tervezését minden növekvő vállalkozás számára. Számos dologban segíthet neked, beleértve az email lista bővítését és az emailek automatikus küldését a potenciális ügyfeleidnek. Nincs szükség kódolásra, mivel akár többféle hírlevél sablon közül választhatsz. Ha pedig egyedi emailt szeretnél, az email szerkesztő drag & drop funkcióval működik – vagyis percek alatt összerakhatod az emailt.
A hírlevélküldő tanfolyam során megtanulod, hogyan kell a feliratkozókat csoportokba, szegmensekbe tenni, hogy minél célzottabb emailt tudj nekik küldeni. Automatizálni tudod majd a leveleidet, így nagyon sok időt megspórolsz magadnak. Képes leszel landing oldalt létrehozni, így bármikor el tudsz majd indítani egy kampányt.

 • Tananyag:

  69 multimédiás lecke

 • Videós anyag:

  4+ óra

 • Szükséges idő:

  2 hét

 • Szint:

  kezdő

 • Előfeltétel:

  nincs

 • Hozzáférés:

  örök hozzáférés

 • Támogatás:

  1 év

Bónuszok, amiket azonnal megkapsz

100 hírlevél ötlet

100 ötlet, amellyel biztosan lenyűgözöd olvasóidat

köztük speciális ötletek 7 különböző szolgáltatásra:

 • webáruház tulajdonosoknak
 • edzőtermeknek, személyi edzőknek
 • éttermeknek, kávézóknak
 • utazási irodáknak és ügynökségeknek
 • egészségügyi szakembereknek
 • ügyvédi irodáknak
 • ingatlanügynököknek
Értéke: 12 900 Ft

Email sablonok

9 féle email sablon, ami segít, ha semmit nem jut eszedbe

köztük speciális ötletek több verzióra:

 • Üdvözlő email
 • Üdvözlő email utáni levél
 • Bemutatkozó email
 • Blog ajánló email
 • Blog RSS csatorna email
 • Webáruház termékajánló email
 • 3 részes mini kurzus emailjei
Értéke: 20 900 Ft

Feliratkozó oldal sablon

Hiába van meg a tökéletes csalid, azt valahogyan a látogatók tudtára is kell hozni. Ehhez szükséged lesz egy jól felépített feliratkozó oldalra. Nincs ötleted, hogyan nézzen ki a feliratkozó oldal? Segítek neked, hogyan építsd fel.

Értéke: 15 900 Ft

Köszönő oldal sablon

Azért, hogy ne csak egy egyszerű „Köszönöm, hogy feliratkoztál” szöveg jelenjen meg a feliratkozás után, hanem igényes és profi oldalt lásson a feliratkozó, amellyel még inkább erősítjük az elköteleződést feléd.

Értéke: 8 900 Ft

1 órás konzultáció

Átnézzük az eddig felépített folyamataidat, ellenőrizzük, hogy biztosan jól kötötted e össze a MailerLite-ot a weboldaladdal, vagy ha bármilyen elakadásod van, segítek megoldani. A konzultációt a tanfolyam vásárlásától számított fél éven belül felhasználhatod.

Értéke: 19 900 Ft

Zárt Facebook csoport

A tanfolyam mellett mindenkinek segítek személyesen a zárt facebook csoportban, hogy a leckéket maximálisan fel tudd dolgozni.

Értéke: 150 000 Ft
Mailerlite woocommerce

Kinek szól ez a tanfolyam?

Magad szeretnéd felépíteni az email marketing folyamatodat és nem riadsz vissza a tanulástól sem. Itt elsajátíthatod a MailerLite használatát teljesen az alapoktól, vagy ha már ismered ezt a rendszert, de kellene segítség egy-egy részhez, könnyedén megtalálod a kérdésedre a választ.

Miért válasszam ezt?

user-experience

Azonnal hasznosítható tudás

Amit ma megtanulsz, azt azonnal be is állíthatod, nem hagyom, hogy vesztegesd az idődet.

video

Könnyen érthető videók

A videók egyenként maximum 5 percesek. A videókban lépésről lépésre vezetlek végig a MailerLite és az egész folyamatod beállításain.

leirasok

Írásos anyag

A videókon bemutatott tananyagot írott formában is megkapod, hogy bármikor gyorsan utána tudj nézni egy-egy beállításnak.

tudaster

Dizájn

Nem csak a technikai beállításokat, hanem azt is megtanítom, hogy hogyan készíts szép, a brandingedhez illő emaileket vagy landing oldalakat. A következetes megjelenés pedig a feliratkozóid bizalmát is egyre inkább mélyíti.

safety

Folyamatos támogatás tőlem

A tanfolyam mellett mindenkinek segítek személyesen a zárt Facebook csoportban, hogy a leckéket maximálisan fel tudd dolgozni.

growth

Örökös hozzáférés

Ha egyszer megvásároltad, mindig a tied marad, sőt az összes későbbi frissítés és új videó, gyakorlófájl is elérhető lesz számodra – anélkül, hogy bármit fizetned kellene érte.

Lehet ezek a kérdések felmerültek benned is

Hol tudok hozzáférni a leckékhez?

A leckéket bármikor elkezdheted. A felhasználói fiókod automatikusan elkészül, és a tanfolyam díjának beérkezését követően azonnal hozzáférsz a leckékhez.

Hogyan épülnek fel a leckék?

A leckék egymásra épülnek, de olyan sorrendben dolgozod fel, ahogy neked jó. Ha az alapoktól szeretnéd felépíteni a tudásod, akkor a leckék sorrendjében érdemes azokat feldolgozni.

Hogyan tudok fizetni?

A bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül történik, a Barion saját felületére kerülsz átirányításra. Lehetőséged van banki utalással is fizetni a tanfolyamok díját. Ez esetben emailben kapod meg az utaláshoz szükséges adatokat.

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásom Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik.

Meddig van hozzáférésem a tananyagokhoz és meddig kapok támogatást?

A megvásárolt tananyagokhoz örökös hozzáférést kapsz. Ha a leckékkel kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy elakadsz, csatlakozz a tanfolyamhoz tartozó Facebook csoporthoz, ahol személyesen én segítek.

Milyen előképzettség szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez?

Az átfogó MailerLite tanfolyamokhoz nem szükséges semmilyen előképzettség. Ha még sosem használtál bármilyen hírlevélküldő rendszert, akkor is meg tudod tanulni. Az egyes résztanfolyamokhoz szükséges, hogy tudd használni a MailerLite rendszert, hiszen arra épülnek.

Milyen eszközök szükségesek a tanfolyamok elvégzéséhez?

A leckékben lévő videókhoz és szöveges anyagokhoz elegendő a mobilod vagy akár a tableted is. Viszont a MailerLite használatához javaslom az asztali gépet vagy laptopot. A tanfolyamokban tanultak gyakorlatba ültetéséhez szükséged lesz a MailerLite rendszerre. Regisztrálnod szükséges, de 1 000 feliratkozóig elegendő az ingyenes csomagot használnod. Természetesen előfizethetsz nagyobb csomagra is. A díjakat ezen az oldalon találod.

Milyen szinten kell tudnom angolul?

A leckék magyar nyelvűek, a videókon is magyarul mutatom be a tananyagokat. A MailerLite rendszer ugyan angol nyelvű, de a tanfolyam anyagából könnyen megtanulhatod használatát.

Hogyan működik a garancia?

Biztos vagyok abban, hogy 30 nap alatt el tudod kezdeni építeni az e-mail listádat, ezért 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha pontról pontra alkalmazod a nálam tanultakat, és mégsem sikerül elkezdeni, visszafizetem a teljes tandíjat. A díjat az általad igénybe vett fizetési móddal megegyező módon térítjük vissza, melynek átfutási ideje maximum 10 nap. A visszatérítéssel együtt megszűnik a felhasználói fiókod és a Facebook csoport tagságod is.

A garancia nem vonatkozik arra, ha neked megváltozik az élethelyzeted, és inkább mást vennél a pénzeden, vagy nem a vállalkozásod fejlesztése lesz a prioritás.

Akkor sem érvényesíthető a garancia, ha nem volt időd foglalkozni a feladatokkal és az anyagokkal. Én mindent megteszek, hogy sínen tartsalak, de tanulni és csinálni helyetted nem tudom.

Van még kérdésed?

Ha nem tudod, hogy neked valók a tanfolyamok, vagy nem találtad meg a kérdésedre a választ, írj nekem és 2 napon belül válaszolok!

  * kötelező mező