Barion Pixel

Az RSS e-mailek használata a MailerLite-ban: hogyan állítsd be, hogy automatikusan küldje a rendszer az új bejegyzéseket

rss-e-mailek

Az RSS e-mailek lehetővé teszik, hogy az új bejegyzéseinket automatikusan elküldjük a feliratkozóinknak. Ennek az előnye, hogy nem kell manuálisan elküldeni az összes bejegyzést, viszont a feliratkozóink mégis mindig naprakész tartalmat kapnak.

Ha a MailerLite-t használod, az ilyen típusú e-mailek beállítása nagyon egyszerű.

Megmutatom neked lépésről lépésre:

Add hozzá az RSS blokkot a kampány e-mailhez

A kampány e-mail létrehozása után válaszd a “Blocks” (Blokkok) fület, majd húzd és tedd az “RSS” blokkot a kívánt helyre. Az RSS blokk megjelenik az e-mail sablonban.

Add meg az RSS forrását

Az RSS blokk szerkesztésekor add meg az RSS forrás URL-címét. Ez lehet a blogod URL-címe vagy bármely más RSS forrás URL-címe, amelyet fel szeretnél használni.

RSS e-mailek testreszabása

A sablon testreszabása során állítsd be az e-mail témáját és az e-mail fejlécét, valamint a bejegyzések számát, amelyeket az e-mailben szeretnél megjeleníteni. Az RSS blokk lehetővé teszi a sablon testreszabását és az egyéni stílusok alkalmazását az e-mail sablonokban.

Küldd el a kampányt

Ha az összes testreszabást elvégezted, kattints a “Send” (Küldés) gombra, és az RSS e-mailek automatikusan elküldésre kerülnek, amikor új bejegyzés kerül az RSS forrásba, azaz új blog bejegyzést hozol létre a weboldaladon.

A MailerLite lehetővé teszi az RSS e-mailek rendszeres küldését a feliratkozóknak. Az RSS blokkot az e-mail sablonba tudod tenni, majd az e-mail beállításoknál testre is tudod szabni. Az új bejegyzések automatikus küldése a feliratkozóknak megkönnyíti az életedet és a blogod követését.

Próbáld ki az RSS e-mailek használatát a MailerLite-ban, és élvezd az automatikus frissítés lehetőségét.


Ha elakadtál a folyamatod felépítésében, nem sikerül kiderítened a hibát, vagy egyáltalán nem is akarsz foglalkozni az automatizmus kialakításával, akkor bízd rám!

Ez kell nekem!