Barion Pixel

Akarsz több vevőt és kevesebb stresszt? Itt a megoldás!

Tanuld meg tőlem, hogyan lehet nagyobb bevételed és élvezheted a sikeredet!

Ez érdekel engem is!

Akarsz több vevőt és kevesebb stresszt? Itt a megoldás!

Tanuld meg tőlem, hogyan lehet nagyobb bevételed és élvezheted a sikeredet!

Ez érdekel engem is!

INGYENES ONLINE TRÉNING JÚNIUS 15.-ÉN 11:00 - 12:00 ÓRÁIG ÉLŐBEN

Tudod, mi a közös a sikeres vállalkozók között?
Az erős hírlevél lista!

  1. A közösségi médián posztolással általában csak ugyanazt a néhány követőt éred el, és persze nagyon jó, hogy a barátok, ismerősök lájkolják az összes posztodat, de ők nem fognak vásárolni.
  2. És ha hirdetsz? Mindig újra és újra fizetned kell azért, hogy elérj valakit, akinek lehet épp akkor nincs szüksége a termékedre vagy szolgáltatásodra.
  3. Mennyire vágytál már egy bevált módszerre, ami több vásárlást hoz? A hírlevél listád a kulcs!

Mi erre a megoldás?

Gyere el az online tréningre, amelyet Június 15-én 11 órakor élőben tartok, és megmutatom neked, hogy az e-mail marketing még nem halott, és hogy akár egy hírlevéllel megkeresheted a havi bevételed! 

MEra_small

Molnár Erika vagyok, MailerLite szakértő, webdesigner

Webdesignerként 2020. óta készítek weboldalakat, és pontosan látom, hogy milyen fontos, hogy ne csak egy szép weboldalad legyen, hanem hogy az oldal folyamatosan hozza az érdeklődőket. Ehhez pedig elengedhetetlen egy jó hírlevélküldő rendszer.

Vállalkozóként nagyon jól tudom, milyen helyzetben vagy. Tudom milyen frusztráló a gondolat, hogy valami újat kell megtanulnod, ami szükséges a vállalkozásod fejlődéséhez. És még rosszabb az a gondolat, hogy fogalmad sincs honnan nézz utána, vagy éppenséggel tudod, de száz helyről tudod összeszedni.

Éppen ezért, hogy te már ne járd végig az utat, megmutatom neked, mi az a módszer, amivel akár már pár óra alatt felépítheted az e-mail marketingedet. Ez tényleg annyira egyszerű, hogy egy olyan is meg tudja csinálni, aki nem ért a technikai dolgokhoz.

Ebben fogok neked segíteni!

Regisztrálj most az ingyenes, online tréningre!
Ne várj tovább, építsd fel a tökéletes hírlevél folyamatodat!

Június 15-én találkozunk!

The form you have selected does not exist.