Barion Pixel

MailerLite email marketingeszközzel növeld vállalkozásodat

jol_felepitett_weboldal

Abban a világ minden marketing szakembere egyetért, hogy az email marketing a leghatékonyabb marketing csatorna. Akár 4x nagyobb lehet a ROI (return on investment = befektetésarányos megtérülés), mint bármely más marketingeszköz.

A piacon nagyon sokféle marketingeszköz található, a legismertebbek talán a hírlevélküldő rendszerek. Ezekkel a legegyszerűbb közvetlenül az olvasóval beszélni. Ezekből is elég nagy a választék. Ha kicsi a büdzséd, akkor az egyik legjobb választás a MailerLite. Hogyha megfelelően használnod, és kihasználod minden előnyét, akkor sikeresen tudod növelni a vállalkozásodat.

Én ez a hírlevélküldő rendszert szeretem a legjobban, ezt is használom.

Miért MailerLite?

MailerLite email marketingeszköz

A MailerLite egy egyszerű, de hatékony email marketing szolgáltató, amelynek kiváló az ügyfélszolgálata és gyönyörű email dizájnja van. Ezzel a felhasználóbarát szoftverrel gyorsan létrehozhatsz vonzó email kampányokat, és könnyedén készíthetsz dinamikus emaileket. Ezen kívül nyomon követheted az eredményeket, egyéni felugró ablakokat tervezhetsz, kezelheted a feliratkozókat és leiratkozókat, tervezhetsz landing oldalakat, végezhetsz A/B teszteket és felméréseket is.

Nézzük meg, mikor érdemes a MailerLite-ot használnod.

Mikor jó a MailerLite, mint marketingeszköz?

Mielőtt belevágnál, vizsgáld meg, hogy tényleg a MailerLite a legjobb választás neked. Most megmutatom neked, mikor érdemes ezt választanod és hogyan tudod ezzel az eszközzel növelni a vállalkozásodat.

Válaszd a MailerLite-ot, ha:

Kisvállalkozásod van

Ha van egy kisvállalkozásod, és szerény költségvetéssel rendelkezik, de mégis szeretnél egy jó email marketingeszközt, akkor válaszd a MailerLite-ot. Ez az egyik legjobb marketingeszköz a piacon, és nagyon jó az ár-érték aránya. Ez könnyen használható, amelyben olyan funkciókat találsz, mint az automatizálási folyamatok, a landing oldal szerkesztő, a pop-up űrlapok, a feliratkozók címkézése és szegmentálása stb.

Kezdő vagy

Ha kezdő vagy, akkor neked is a legjobb választás. Egyszerű a rendszer felülete és könnyen kezelhető. Ha segítségre van szükséged, bármikor felteheted kérdésedet az ügyfélszolgálatnak.

Könnyen használható marketingeszköz a célod

A MailerLite név is ezt mondja – ez egy nagyon könnyű email marketingeszköz, és egy csomó csúcsminőségű funkcióval rendelkezik. Ne értsd félre, ez nem azt jelenti, hogy túl egyszerű és használhatatlan a rendszer.

Korlátozott költségvetéssel rendelkezel

A fő különbség a MailerLite és más email marketingeszköz között a költség. A MailerLite ingyenes csomagjában az automatizálás is benne van. Azonban egyes funkciók, például hírlevélsablonok, egyéni HTML kód nem érhetők el ebben a csomagban. De ezeken kívül ezek benne vannak az ingyenes csomagban:

  • Akár 1000 feliratkozó és 12 000 email küldése havonta.
  • Teljes hozzáférés az olyan funkciókhoz, mint az automatizálás, a feliratkozók kezelése, az ingyenes sablonok, a landing oldalak, a speciális szegmentálás stb.
  • A nap 24 órájában elérhető emailes támogatás.
Mailerlite díjak

Ha eldöntötted, hogy neked tökéletes a MailerLite és belevágsz az email marketinged építésébe, akkor töltsd le az ingyenes ebookot, amelyben 20 olyan megoldást mutatok neked, amelyek segítségével növelni tudod feliratkozóid számát, frissen tarthatod az email listádat. Ezenkívül ajándékba adok 3 listaépítési stratégiát is.