Barion Pixel

Készíts szuper hatékony ingyenes anyagot!

Készíts szuper hatékony ingyenes anyagot!

5tipp2

Ahhoz, hogy minél többen feliratkozzanak az email listádra, értéket kell nekik adnod. Ezt nevezik a marketing guruk lead magnet-nek, azaz ingyenes csali anyagnak. A csalianyag nagyon sok minden lehet.

Most neked ebben az ebookban megmutatom, hogy milyen szempontok alapján állítsd össze a csali termékedet. Ezzel az 5 tippel magabiztosan fogod tudni elkészíteni, és imádni fogják a feliratkozóid!

Molnár Erika vagyok MailerLite szakértő, webdesigner

Webdesignerként 2020. óta készítek weboldalakat, és még mindig azt mondom IMÁDOM! Pontosan látom, hogy milyen fontos, hogy ne csak egy szép weboldalad legyen, hanem hogy az oldal folyamatosan hozza az érdeklődőket. Ehhez pedig elengedhetetlen egy jó hírlevélküldő rendszer.

Vállalkozóként nagyon jól tudom, milyen helyzetben vagy. Tudom milyen frusztráló a gondolat, hogy valami újat kell megtanulnod, ami szükséges a vállalkozásod fejlődéséhez. És még rosszabb az a gondolat, hogy fogalmad sincs honnan nézz utána, vagy éppenséggel tudod, de száz helyről tudod összeszedni.

Alig várom, hogy megismerhesselek Téged és a vállalkozásod, és segíthessek elsajátítani az email lista használatát, kiépítését.

MEra_small

5 tipp, hogy egy szuper csali anyagot állíts össze

Töltsd le és azonnal hozzáférhetsz az 5 tipphez!!!

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013