Barion Pixel

Kezdd el még ma bővíteni az email listádat!

Ha elégedetlen vagy a jelenlegi e-mail lista rendszereddel, esetleg még ki sincs építve, vagy ha nincsen jelentős potenciális érdeklődőkből álló ügyfélbázisod, akkor ITT A HELYED! A minitanfolyam elvégzése után az email listád AKÁR MÁR NÉHÁNY ÓRA MÚLVA NÖVEKEDHET!

Kezdd el még ma bővíteni az email listádat!

Ha elégedetlen vagy a jelenlegi e-mail lista rendszereddel, esetleg még ki sincs építve, vagy ha nincsen jelentős potenciális érdeklődőkből álló ügyfélbázisod, akkor ITT A HELYED! A minitanfolyam elvégzése után az email listád AKÁR MÁR NÉHÁNY ÓRA MÚLVA NÖVEKEDHET!

e-mail marketing folyamat

Te is szeretnéd, ha épülne a potenciális ügyféllistád?

Már ismered és használod a MailerLite rendszert, de túl macerásnak gondolod beépíteni a weboldaladba a feliratkozó oldalt vagy űrlapot, bár érzel hozzá affinitást, hogy magad készítsd el. 

Még nem mersz hozzákezdeni, mert nem tudod biztosan a lépéseket, akkor ezzel a minitanfolyammal létre tudod hozni, és végre értékes tartalmakat tudsz a feliratkozóidnak adni,  miközben az email listád is növekedni fog.

Miért válaszd a tanfolyamot?

Röviden? Mert nemcsak időt nyersz vele, hanem rengeteg pénzt is.
Egyrészt nem kell kiszervezned és másnak fizetni érte, másrészt hasznosíthatod a legjobban megtérülő marketing csatornát.

user-experience

Azonnal hasznosítható tudás

Amit ma megtanulsz, azt azonnal be is állíthatod, nem hagyom, hogy vesztegesd az idődet.

video

Könnyen érthető videók

A videók egyenként maximum 5 percesek. A videókban lépésről lépésre vezetlek végig a MailerLite és az egész folyamatod beállításain.

leirasok

Írásos anyag

A videókon bemutatott tananyagot írott formában is megkapod, hogy bármikor gyorsan utána tudj nézni egy-egy beállításnak.

tudaster

Dizájn

Nem csak a technikai beállításokat, hanem azt is megtanítom, hogy hogyan készíts szép, a brandingedhez illő emaileket vagy landing oldalakat. A következetes megjelenés pedig a feliratkozóid bizalmát is egyre inkább mélyíti.

safety

Folyamatos támogatás tőlem

A tanfolyam mellett mindenkinek segítek személyesen a zárt Facebook csoportban, hogy a leckéket maximálisan fel tudd dolgozni.

growth

Örökös hozzáférés

Ha egyszer megvásároltad, mindig a tied marad, sőt az összes későbbi frissítés és új videó, gyakorlófájl is elérhető lesz számodra – anélkül, hogy bármit fizetned kellene érte.

Mi is ez a tanfolyam pontosan?

HOGYAN HOZD LÉTRE A FELIRATKOZÓ FOLYAMATODAT

Ezen a rövid tanfolyamon elkészítünk együtt egy teljes folyamatot az ingyenes anyag feltöltésétől kezdve, a köszönő oldalon át az automatizált e-mail sorozatokig.

 • Online el tudod végezni!
 • Azonnal hasznosítható tudás
 • Bármikor újranézheted!

Hogyan hozd létre a feliratkozó folyamatodat

29 900 Ft

Segítek neked kiépíteni egy automatizált folyamatot, amivel könnyedén szerzel feliratkozókat, és értékes tartalmakat adsz nekik akár heteken át.

Kategória: Címkék: , ,

A tanfolyam leírása

Ebben a videósorozatban felépítjük a teljes feliratkozó folyamatot a csali feltöltésétől egészen a hírlevelek beállításáig. Ha szeretnél azonnal használható folyamatot készíteni, akkor ez neked való!

Megmutatom, hova és hogyan töltsd fel az ingyenes csali termékedet, amelyet később le tudnak tölteni a hírleveledre feliratkozók, és hogyan készíthetsz róla egy igazán csalogató modellképet is.

Együtt elkészítjük a MailerLite oldalon a feliratkozó és köszönő űrlapot, amit be tudsz tölteni a weboldaladba. Mutatok pár apró trükköt is, amellyel igazán testre tudod szabni őket, és teljesen a weboldalad arculatához fognak igazodni.

Megmutatom neked, hogyan hozz létre a feliratkozáshoz egyedülálló oldalt a weboldaladon, illetve kapsz egy előre elkészített feliratkozó oldal sablont is, amely alapján te is el tudod készíteni a sajátodat.

Végül pedig együtt létrehozzuk az automatizált email sorozatot, amelyet a látogatóid megkapnak, ha feliratkoznak hozzád.

 • Tananyag:

  4 multimédiás lecke

 • Videós anyag:

  30 perc

 • Szükséges idő:

  1 nap

 • Szint:

  középhaladó

 • Előfeltétel:

  MailerLite ismerete

 • Hozzáférés:

  örök hozzáférés

 • Támogatás:

  1 év

Bónuszok, amiket azonnal megkapsz

100 hírlevél ötlet

100 ötlet, amellyel biztosan lenyűgözöd olvasóidat

köztük speciális ötletek 7 különböző szolgáltatásra:

 • webáruház tulajdonosoknak
 • edzőtermeknek, személyi edzőknek
 • éttermeknek, kávézóknak
 • utazási irodáknak és ügynökségeknek
 • egészségügyi szakembereknek
 • ügyvédi irodáknak
 • ingatlanügynököknek
Értéke: 12 900 Ft

Feliratkozó oldal sablon

Hiába van meg a tökéletes csalid, azt valahogyan a látogatók tudtára is kell hozni. Ehhez szükséged lesz egy jól felépített feliratkozó oldalra. Nincs ötleted, hogyan nézzen ki a feliratkozó oldal? Segítek neked, hogyan építsd fel.

Értéke: 15 900 Ft

Köszönő oldal sablon

Azért, hogy ne csak egy egyszerű „Köszönöm, hogy feliratkoztál” szöveg jelenjen meg a feliratkozás után, hanem igényes és profi oldalt lásson a feliratkozó, amellyel még inkább erősítjük az elköteleződést feléd.

Értéke: 8 900 Ft
Mailerlite woocommerce

Kinek szól ez a tanfolyam?

Ha már ismered és használod a MailerLite rendszert, de túl macerásnak gondolod beépíteni a weboldaladba a feliratkozó oldalt vagy űrlapot, bár érzel hozzá affinitást, hogy magad készítsd el. Ha még nem mersz hozzákezdeni, mert nem tudod biztosan a lépéseket, akkor ezzel a minikurzussal létre tudod hozni, és végre értékes tartalmakat tudsz a feliratkozóidnak adni,  miközben az email listád is növekedni fog.

VÁLASSZ FOLYAMATÉPÍTŐ CSOMAGOT!

HOGYAN HOZD LÉTRE A FELIRATKOZÓ FOLYAMATODAT

zárt Facebook csoport tagság nélkül

 • 4 multimédiás lecke videóval és dokumentumokkal - értéke: 18.000 Ft
 • 100 hírlevél ötlet ebook köztük speciális ötletek 7 különböző szolgáltatásra - értéke: 12.900 Ft
 • Feliratkozó oldal sablon - értéke: 15.900 Ft
 • Köszönő oldal sablon - értéke: 8.900 Ft

ÁRA:

55.700 Ft helyett 29.900 Ft
HOGYAN HOZD LÉTRE A FELIRATKOZÓ FOLYAMATODAT

zárt Facebook csoport tagsággal együtt

 • 4 multimédiás lecke videóval és dokumentumokkal - értéke: 18.000 Ft
 • 100 hírlevél ötlet ebook köztük speciális ötletek 7 különböző szolgáltatásra - értéke: 12.900 Ft
 • Feliratkozó oldal sablon - értéke: 15.900 Ft
 • Köszönő oldal sablon - értéke: 8.900 Ft
 • Bónusz: Zárt Facebook csoport - értéke: 150.000 Ft

ÁRA:

205.700 Ft helyett 39.900 Ft

30 napos garancia

Biztos vagyok abban, hogy 30 nap alatt el tudod kezdeni építeni az e-mail listádat, ezért 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha pontról pontra alkalmazod a nálam tanultakat, és mégsem sikerül elkezdeni, visszafizetem a teljes tandíjat.

Nincs mit kockáztatnom, jövök!

Lehet ezek a kérdések felmerültek benned is

Hol tudok hozzáférni a leckékhez?

A leckéket bármikor elkezdheted. A felhasználói fiókod automatikusan elkészül, és a tanfolyam díjának beérkezését követően azonnal hozzáférsz a leckékhez.

Hogyan épülnek fel a leckék?

A leckék egymásra épülnek, de olyan sorrendben dolgozod fel, ahogy neked jó. Ha az alapoktól szeretnéd felépíteni a tudásod, akkor a leckék sorrendjében érdemes azokat feldolgozni.

Hogyan tudok fizetni?

A bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül történik, a Barion saját felületére kerülsz átirányításra. Lehetőséged van banki utalással is fizetni a tanfolyamok díját. Ez esetben emailben kapod meg az utaláshoz szükséges adatokat.

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásom Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik.

Meddig van hozzáférésem a tananyagokhoz és meddig kapok támogatást?

A megvásárolt tananyagokhoz örökös hozzáférést kapsz. Ha a leckékkel kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy elakadsz, csatlakozz a tanfolyamhoz tartozó Facebook csoporthoz, ahol személyesen én segítek.

Milyen előképzettség szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez?

Az átfogó MailerLite tanfolyamokhoz nem szükséges semmilyen előképzettség. Ha még sosem használtál bármilyen hírlevélküldő rendszert, akkor is meg tudod tanulni. Az egyes résztanfolyamokhoz szükséges, hogy tudd használni a MailerLite rendszert, hiszen arra épülnek.

Milyen eszközök szükségesek a tanfolyamok elvégzéséhez?

A leckékben lévő videókhoz és szöveges anyagokhoz elegendő a mobilod vagy akár a tableted is. Viszont a MailerLite használatához javaslom az asztali gépet vagy laptopot. A tanfolyamokban tanultak gyakorlatba ültetéséhez szükséged lesz a MailerLite rendszerre. Regisztrálnod szükséges, de 1 000 feliratkozóig elegendő az ingyenes csomagot használnod. Természetesen előfizethetsz nagyobb csomagra is. A díjakat ezen az oldalon találod.

Milyen szinten kell tudnom angolul?

A leckék magyar nyelvűek, a videókon is magyarul mutatom be a tananyagokat. A MailerLite rendszer ugyan angol nyelvű, de a tanfolyam anyagából könnyen megtanulhatod használatát.

Hogyan működik a garancia?

Biztos vagyok abban, hogy 30 nap alatt el tudod kezdeni építeni az e-mail listádat, ezért 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha pontról pontra alkalmazod a nálam tanultakat, és mégsem sikerül elkezdeni, visszafizetem a teljes tandíjat. A díjat az általad igénybe vett fizetési móddal megegyező módon térítjük vissza, melynek átfutási ideje maximum 10 nap. A visszatérítéssel együtt megszűnik a felhasználói fiókod és a Facebook csoport tagságod is.

A garancia nem vonatkozik arra, ha neked megváltozik az élethelyzeted, és inkább mást vennél a pénzeden, vagy nem a vállalkozásod fejlesztése lesz a prioritás.

Akkor sem érvényesíthető a garancia, ha nem volt időd foglalkozni a feladatokkal és az anyagokkal. Én mindent megteszek, hogy sínen tartsalak, de tanulni és csinálni helyetted nem tudom.

JELENTKEZEM

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013